Fæmunds Nordre Viig - En släktkrönika.
Släkten Nordvik härstammar från Berit Olsdatter Nordrevig, född 1702 på gården Nordvika vid sjön Femunden, Norge. Nu finns det en bok om gårdens, och därigenom släktens, historia. Köp den snygg och nätt för en dryg hundralapp från Books-on-Demand eller ladda hem den alldeles gratis.

Bäst är förståss att köpa från Books-on-demand, då får man den boksom finns utgiven på riktigt (med pliktex på Kungliga biblioteket i Stockholm). Bäst för att Enar tjänar pengar (drygt 4:-) på det, men framförallt för att den är snyggare och nättare (169 x 239 mm) och bildkvaliteten blir bättre. Dessutom har den riktig, limmad rygg. Klicka på knappen nedan för att gå till Books-on-Demands butik och köpa boken. Man behöver logga in, men det är inte så allvarligt. (Boken är på svenska om nu det undgått någon).

BOD webbshop FAEMUNDS NORDRE VIIG 110:-

Gratisvarianten är i PDF-format och för att läsa den behöver du Acrobat Reader, som finns gratis för både Mac & Windows. Det står var och en fritt, som så önskar, att ladda hem detta dokument, men skriv då ett brev till mig och tala om det, så jag kan veta hur det sprids, och t.ex. underrätta om nya, förbättrade versioner. Redan nu finns det lite att åtgärda.

FNV2004.PDF (Obs! 45 Mb, 116 sidor)


Man kan också ta en titt på hela vårt släktträd.Exempelvis kan man börja med efternamnet Nordvik.

historianordvik.se


Per Nordvik | Enar Nordvik | alla Nordvik | gästbok